Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

infolviv.com.ua

Середа, 24 червня 2015, 14:45

Львівська міськрада готова надати кошти з бюджету міста для неурядових організацій

Львівська міська рада

Управління соцзахисту  Львівської міської ради приймає пропозиції від неурядових організацій на фінансову підтримку заходів з коштів бюджету міста на 2016 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління соцзахисту формує календар заходів на 2016 рік і приймає до розгляду пропозиції від неурядових організацій, які працюють в соціальній сфері Львова та бажають долучитись до проведення заходів у наступному році. 

Відтак, громадські організації подають управлінню соціального захисту департаменту гуманітарної політики до 1 липня поточного року заяву про надання фінансової підтримки, із зазначенням її розміру.

До заяви потрібно додати копію установчого документа громадської організації; копія довідки про взяття на облік платника податків; розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів, підписані керівником та засвідчені печаткою громадської організації; інші документи, що підтверджують відповідність заявника всім критеріям визначення одержувача.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.