Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Осип Магур

Середа, 24 червня 2015, 17:33

Директор департаменту АПР Львівської ОДА звільнився через тиск з боку Синютки

Осип Магур

Олег Магур написав заяву про звільнення з посади директора департаменту агропромислового розвитку на лікарняному ліжку.

Сьогодні, 24 червня, відбулася прес-конференція на тему: «Директор департаменту АПР про свавілля Синютки», за участі депутата Львівської обласної ради Осипа Магура та голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Йосифа Ситника.

Осип Магур заявив, що з боку голови Львівської ОДА Олега Синютки на нього чиниться тиск.

«Вчора на лікарняному ліжку я написав заяву на звільнення через те, що на медків області чинився тиск. До мене дзвонили з Самбірського та Кам'янко-бузького району зі словами, що мене розшукують з Львівської ОДА, лікарів змушували виписати мене мертвого чи живого. Нікого не хочу підставляти, але я маю честь та гідність показати сьогодні свою позицію», – розповів Осип Магур.

За словами Осипа Магура, тиск на нього почався після сесії Львівської обласної ради, яка відбулась 28 квітня.

Після не підтримки пропозиці внесення у порядок денний «Затвердження програми підтримки органів виконавчої влади» голова Львівської ОДА Олег Синютка написав на Осипа Магура догану за неякісно підготовлену тематичну аграрну нараду.

Наразі Магура подав до суду з метою оскарження догани.

Також депутат Львівської обласної ради зазначає, що тиск з боку адміністрації збільшувався через не підтримку адміністративно-територіальної реформи, яку вже вдруге не прийняли на засіданні Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 червня, директор департаменту агропромислового розвитку Осип Магур подав заяву на звільнення.







Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.