Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

livejournal.com

Четвер, 25 червня 2015, 12:13

У Львові розпочали ремонт площі Митної за 6 млн

площа Митна

У місті стартували роботи з реконструкції та оновлення площі біля Музею скульптури Йогана Георга Пінзеля.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 24 червня, працівники ЛКП «Зелений Львів» зрізали 2 старі аварійні тополі, які, за словами директора підприємства Богдана Москв’яка, раніше вже пошкодили колектор та в подальшому могли завдати шкоди мешканцям.

Як зазначив головний архітектор міста Юліан Чаплінський, загалом роботи триватимуть і цього року, і наступного. Реконструкція передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень. Відбуватиметься вона у два етапи, тож, відповідно, продовжиться і наступного року.

Найближчим часом будуть розпочаті роботи з заміни комунікацій.

Цього року також заплановано завершити роботи з реконструкції та заміни даху в Музеї. Паралельно тривають переговори щодо фінансування робіт з відновлення фасадубудівлі.

Нагадаємо, замовником робіт виступає управління охорони історичного середовища Львівської міськради. Попередня вартість ремонту даху становить 3 млн 52 тис. грн. У бюджеті міста Львова передбачено кошти у сумі 2,545 млн. Відтак, місто планує додаткову суму, якої бракуватиме для повного завершення робіт з реконструкції даху, виділити з бюджету.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн, а фасаду – приблизно 3,5 млн грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.