Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Wizz Air

vidia.org

П'ятниця, 26 червня 2015, 12:34

В Україні можуть скасувати авіарейси Wizz Air, Khors Air та Air Onix

Wizz Air

Комісія Державіаслужби рекомендує анулювати призначення на маршрути авіакомпаніям Wizz Air, Khors Air та Air Onix.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Комісія Державної авіаційної служби з видачі призначень на авіамаршрути 26 червня проголосувала за анулювання призначень компаніям, у яких припинено або анулювано сертифікат експлуатанта.

За словами голови комісії Державіаслужби Миколи Мельниченка, наразі це стосується авіакомпаній Wizz Air, Khors Air та Air Onix. Авіакомпанія Air Onix може позбутися 26 призначень, компанія Khors Air – 8 і Wizz Air Україна –48 рейсів.

Водночас представник авіакомпанії Khors Air зазначив, що сьогодні в Державіаслужбі розглядається заявка компанії на продовження сертифікату експлуатанта.

Вказана рекомендація про анулювання призначень компаніям буде спрямована комісією главі Державіаслужби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державіаслужба має намір анулювати призначення AtlasJet Україна на внутрішні лінії через річну відсутність польотів.

Щодо авіакомпанія Wizz Air, то у травні вона скасувала рейси Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь та Львів – Венеція Тревізо. Відтак зараз компанія працює у повітряному просторі України лише з 8 рейсами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.