Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ремонт вулиць

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 червня 2015, 18:04

У Львові на ремонт закриють останню частину вул. Гайдамацької

Ремонт вулиць

30 червня на ремонт закриють останню частину вул. Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міськради, відрізок вулиці перекриють 30 червня з 9:00 год ранку.

«Тут буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо», - повідомляють у міськраді.

Нагадаємо, на сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацька на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Також,  у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.