Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

NK group

П'ятниця, 26 червня 2015, 18:06

«NK group» планує розпочати будівництво п’яти житлових об’єктів у Львові

NK group

Будівельна компанія «NK group» планує розпочати будівництво п’яти житлових об’єктів у Львові. 

Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив засновник «NK group» Юрій Сусляк. 

“В роботі на сьогоднішній день ще 5 ділянок, на яких ми хочемо в подальшому будувати по місту Львову”, - зазначив він.

У Львові триває завершення будівництва житлового масиву «Набережний квартал». Воно розпочалось рік тому і викликало неоднозначну реакцію у громади.

Юрій Сусляк розповів, що за цей час було впорядковано питання з документацією, побудовано 9 під’їздів, із яких 2 здано в експлуатацію, а інші знаходяться в процесі замірів БТІ і підготовки до здачі в експлуатацію.
Голова ОСББ “Набережний квартал” у Львові Любомир Буткевич зазначив, що зі сторони забудовника присутній інтерес і розуміння, здійснюється рух в сторону мешканців.

Крім “Набережного кварталу” у Львові та його околицях розпочато будівництво ряду інших проектів: в Винниках «Затишний дім», «Фамілія» на Кульпарківській, а також котеджне містечко «Стокгольм» у Брюховичах. Основна робота по початковій здачі в експлуатацію «Фамілії» і котеджів у «Стокгольмі» запланована на кінець року, а перший будинок у “Затишному домі” буде зданий на протязі місяця.

Компанією загалом будується більше п’ятидесяти об’єктів. До кінця року планується вихід на ринок Казахстану, Польщі та ОАЕ.

Окрім виходу на міжнародний ринок та розширення в Україні, компанія має наміри впровадити тривалі розстрочки для своїх клієнтів, щоб зробити житло ще доступнішим.

Підхід NK заключається у низькій - 10-20% - рентабельності: прибуток отримують ті, хто безпосередньо виконує роботи, а самі ЖБК є неприбутковою організацією.

Віце-президент Асоціації «Будівельні підприємства Львівщини” Володимир Креховецький розповів про скорочення об’ємів будівництва в нежитловому будівництві і будівництві мереж на Львівщині та одночасно звернув увагу на те, що житлове будівництво, навпаки, порівняно із відповідним періодом 14-го року, в 2015-му році виросло на 36%.

За його словами, захоплення іноземними компаніями передчасне і рано чи пізно треба надавати перевагу вітчизняним, однією з яких є NK. Тому він сподівається, що компанія принесе на ринок Львову нові тенденції і посилить конкуренцію. Від цього врешті решт виграють самі мешканці Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.