Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Броніслав Коморовський

emaidan.com.ua

Вівторок, 30 червня 2015, 09:33

Коморовський приїде до Львова

Броніслав Коморовський

Президент Польщі Броніслав Коморовський у четвер, 2 липня, приїде до Львова. 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Президент Польщі Броніслав Коморовський у четвер, 2 липня, відвідає Львів, Як передає Польське Радіо з посиланням на повідомлення прес-служби Канцелярії Президента, візит відбудеться 2 липня, проте деталі візиту не повідомляються.

Останній візит президента Броніслава Коморовського в Україну відбувся 8-9 квітня поточного року. Глава Польщі виступив тоді з промовою у Верховній Раді.

Зазаначимо, за підсумками виборів Президента Польщі, які пройшли 24 травня, перемогу здобув кандидат від опозиційної партії "Право і Справедливість" Анджей Дуда. Згідно з даними Цвк, за кандидатуру Дуди проголосували 51,55% поляків. Коморовського підтримали 48,45% виборців.

Нагадаємо, у лютому цього року Львівський національний університет ім. І.Франка вирішив присвоїти президенту Польщі Броніславу Коморовському почесне звання "Doctor Honoris Causa Львівського національного університету імені Івана Франка".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.