Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нічні маршрутки

vk.com

Вівторок, 30 червня 2015, 12:52

У нічних маршрутках Львова не діятимуть пільгові посвідчення

нічні маршрутки

З 1 липня у Львові запроваджують нічні маршрути.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У міськраді вирішили провести експеримент з запровадження нічних маршрутів. Посадовці планують провести обстеження щодо вивчення попиту населення на нічні перевезення.

Термін обстеження – з 1 липня по 1 листопада. Вартість проїзду складатиме 8 грн на одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діютимуть.

«Прийнято рішення про проведення обстеження нічних маршрутів у нашому місті на 3 місяці. Тариф на ці три місяці буде складати 8 грн, тому що ми не знаємо реального пасажиропотоку на всіх нічних маршрутах. Три місяці нам дається, щоб провести реальне обстеження пасажиропотоку, тоді будемо знати, яка реальна потреба в цьому проекті. Може бути і більше маршрутів, якщо буде потреба. Може бути і більша кількість автобусів на кожному маршруті, може  і тариф бути інший. Все залежить від пасажиропотоку», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир.

Нічні маршрути з’єднуватимуть спальні райони з центром міста та з залізничним вокзалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.