Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Богуна у Львові

maxpark.com

Вівторок, 30 червня 2015, 15:28

Питання про забудову на вул. Богуна у Львові вирішуватиме робоча група

вул. Богуна у Львові

Ситуацію з забудовою на вул. Богуна, яка загрожує руйнуванню 5 пам’яток архітектури, розслідуватиме робоча група.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 червня, мер Львова Андрій Садовий зустрівся з мешканцями вул. Богуна, які проти забудови та запропонував створити робочу групу, аби розібратись у конфліктній ситуації, що виникла.

«На вул Богуна стояв кіоск. Замість нього планують збудувати багатоповерховий будинок. Моїм розпорядженням створюється комісія, щоб ще раз все дослідити. На вул. Богуна треба передивитись документи, бо, на моє переконання,  будь-яке будівництво, яке створює дискомфорт мешканцям, є не логічним і не правильним», - зазначив Андрій Садовий.

За його словами, у вересні, інспекція Архбудконтролю перейде в підпорядкування міста, відтак, міська влада буде знати про початок будівництва того чи іншого об’єкту у Львові.

Земельна ділянка з кіоском на вул. Богуна, 11 у 2010 була надана ТзОВ «Єврольвів». Забудовники отримали ділянку, площею 0,060 га, в оренду, терміном на 10 років, для розміщення житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Як зазначають мешканці, 5 з прилеглих до ділянки будинків є пам'ятками архітектури, і кожен із них вже має тріщини від руху трамваїв.

Нагадаємо, львів’яни проти забудови на вул. Богуна, де позрізали вікові дерева та можуть зруйнувати 5 пам’яток архітектури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.