Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

ukrfoto.net

Вівторок, 30 червня 2015, 17:51

Трамвай №6 у Львові курсуватиме за маршрутом у жовтні

трамвай

У Львові трамвай №6 знову курсуватиме по вул. Промисловій та вул. Замарстинівській з жовтня цього року.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 червня, на ремонт закрили останню частину вул.Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вул.Промисловій роботи вже на завершальній стадії. 

«Тут вже проведено бетонні роботи, зверху будуть влаштовувати трамвайні плити, рейки і, відповідно, замощувати дорожнє покриття. Потім перейдемо до хідників. Найважчою є ділянка, де знаходиться колектор, на відрізку 70 м з вул.Б.Хмельницького. Ми детально дослідили колектор на вул. Промисловій. Представники Водоканалу дали нам рекомендацію, що міняти його не потрібно. Можна провести санацію, тобто відновлення, без заміни. Всередині будуть проводити ремонтні роботи, як ми це робили на вул.Городоцькій на австрійському колекторі. А на ділянці 70 м потрібно провести його заміну», - зазначив Олег Береза.

За його словами, повністю виконати роботи, що стосуються трамвайного маршруту №6 на ділянці від вул. Промислової до вул. Замарстинівської, планують до жовтня цього року.

Нагадаємо, сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацька на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Також,  у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.