Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

преса

firtka.if.ua

Вівторок, 30 червня 2015, 18:05

Українці втрачають довіру до ЗМІ

преса

За даними соціологічного опитування, ставлення українців до національних засобів масової інформації погіршується.

Про це повідомляє Українська правда.

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування щодо ставлення українців до ЗМІ.

«Ми запитували, наскільки люди покращили чи погіршили своє ставлення до українських та російських ЗМІ з початку року. І видно, що баланс не на користь і тих, і других. Люди поступово втрачають довіру як до українських, так і до російських медіа», – зазначила науковий співробітник КМІС Марина Шпікер.

За її словами, лише 1% опитаних по Україні відповіли, що покращили ставлення до російських ЗМІ, в той час як 60% погіршили, а 28%  не змінили.

До українських ЗМІ покращили своє ставлення 11%, погіршили  19%, не змінили  65% респондентів.

«Виявилося, що найбільшу підтримку в мешканців України мають такі твердження: що дії української армії на Донбасі  це війна з Росією та проросійськими терористами; що причина тих складнощів, які спіткали Україну,  це російська агресія; що Майдан 14-го року  це народна революція, але при цьому, що теперішня влада нездатна провести необхідні реформи»,  повідомила Марина Шпікер.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.