Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вівторок, 30 червня 2015, 18:16

Ензим розпочав будівництво додаткових очисних споруд

У ПрАТ «Компанія Ензим» розпочали будівництво додаткової технологічної лінії для покращення очищення стоків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають у ЛМКП «Львівводоканал», концентровані стічні води компанії «Ензим» впливають на роботу міських очисних споруд.

«Ми неодноразово зустрічалися з керівництвом компанії та напрацювали комплекс технологічних рішень, які допоможуть вирішити цю проблему», - розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Окрім зазначеного будівництва, на території очисних споруд тривають роботи по прокладанню технологічної лінії для перекачування стічних вод з КОС-3 на КОС-1 для розбавлення стічних вод дріжджзаводу. Реалізація згаданих заходів допоможе стабілізувати роботу міських очисних споруд та зменшити утворення неприємного запаху в місті.

«Усі підприємства міста до 1 січня 2016 року зобов’язані привести свої стоки до нормативних вимог», - додав Валентин Вольський.

Нагадаємо, у цьому році львівський дріджзавод інвестував 6 млн. грн. в міські очисні споруди та використовує біологічні методи очистки стічних вод.

Також, як повідомив голова комісії міського інженерного господарства Львівської міськради Іван Гринда 15 червня, через місяць повинні відремонтувати Винниківський колектор .

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.