Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

volynnews.com

Середа, 1 липня 2015, 10:27

Учасникам АТО на Львівщині виділили понад 1 тис земельних ділянок

земельна ділянка

На Львівщині учасники АТО отримали 1 174 земельні ділянки площею понад 137 га.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру.

У Львівській області землевпорядна служба видала накази про затвердження проектів землеустрою для 1 066 учасників АТО. Для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва виділять землі державної власності загальною площею 122,3 га.

В свою чергу, органи місцевого самоврядування Львівщини передали військовим у власність 108 земельних ділянок для будівництва житлових та господарських будівель загальною площею 15,5 га.

«Землевпорядна служба Львівщини продовжує виділяти земельні ділянки захисникам України. Наші працівники індивідуально працюють з кожним учасником АТО, який виявив бажання отримати ділянку. При виготовленні технічної документації всіляко допомагають державні підприємства сфери управління Держгеокадастру», - зазначив в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Степан Ярмус.

Загалом з червня 2014 року, коли була започаткована ініціатива з виділення землі учасникам АТО, працівники землевпорядної служби Львівщини видали 2 312 наказів про надання воїнам дозволу на розроблення проектів землеустрою на землі загальною площею 414,6 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.