Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 2 липня 2012, 11:34

Понад 400 тис осіб відвідало львівську фан-зону з початку Єврочемпіонату

На офіційній фан-зоні Львова у центрі міста за час її роботи виступили понад 50 гуртів, також тут відпочивали та дивились футбол понад 400 тис. гостей міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми намагались спланувати програму так, щоб вона була цікавою як для іноземних уболівальників, так і для жителів міста. Хоча основним завданням фан-зони є безкоштовна трансляція матчів для людей, які не мають квитка на стадіон і хочуть долучитись до цієї атмосфери футбольного свята, тим не менш, ми вдало поєднали як і концерти, так і футбольний контент. Тому на львівській фан-зоні було на що подивитись», – повідомила заступник директора Агенції з підготовки Львова до Євро-2012 Соломія Короненко.

Концертно-розважальна програма офіційної фан-зони Львова була дуже насичена. В дні, коли виступала українська збірна, на фан-зону запрошували патріотично налаштовані гурти.

«У нас виступали гурти «ТНМК», «Друга ріка» і «Тартак». Також ми намагались познайомити іноземних уболівальників з українською культурою, тому у дні матчів у Львові ми запросили гурти «Mead Heads XL», «Гайдамаки» та «Бумбокс». До нас відгукнулись і німецьке посольство, яке організувало приїзд до Львова німецького фрістайлера «Cheffket», а також французький альянс організував приїзд гурту «Lavian Roze». Було очевидно, наскільки приємно було виступати гуртам, і відвідувачам перебувати на такому святі», – сказала С. Короненко.

Нагадаємо, проект фан-зони повністю фінансується УЄФА, проте ці кошти є цільовими і вони здебільшого розраховані на інфраструктуру. Концертна програма була організована разом із спонсорами, які забезпечили приїзд відомих виконавців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.