Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Варіанти.net

Понеділок, 2 липня 2012, 11:51

Профільна комісія Львівської облради відмовила львівським пісьменникам у фінансуванні премії ім. І. Вільде

Комісія з питань культури на своєму засідання 7 липня визнала недоцільною участь Львівської облради у співзасновниках Всеукраїнської літературної премії ім. І. Вільде. Про це сказано у протоколі засідання комісії.  

Комісія, розглянувши лист першого заступника голови ЛО Національної спілки письменників України І. Гургули щодо можливості обласної ради виступити співзасновником Всеукраїнської літературної премії ім. І. Вільде, ухвалила «інформувати першого заступника голови ЛО Національної спілки письменників України І. Гургулу про те, що за відсутності відповідних коштів в обласному бюджеті немає можливості виступити обласній раді співзасновником Всеукраїнської літературної премії ім. І. Вільде».

«За» це рішення проголосували одноголосно всі члени комісії. 

Члени профільної комісії також відмовили заступникові голови ЛО Національної спілки письменників України І. Гургулі у фінансовій підтримці випуску культурологічного часопису "Нова неділя", адже розподіл коштів, передбачених Програмою розвитку інформаційного простору Львівської області на підтримку періодичних видань у 2012 році. відбувся раніше. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.