Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Великобританія

tsn.ua

П'ятниця, 3 липня 2015, 11:13

Франція та Велика Британія посилять боротьбу з нелегалами

Великобританія

Франція та Велика Британія домовилися посилити боротьбу з нелегальною переправою мігрантів з континентальної Європи до Сполученого Королівства.

Про це повідомляє Euronews.com.

У Франції у портовому місті Кале французька поліція без упину витягала нелегальних мігрантів з вантажівок, куди ті намагалися сховатися, щоб перетнути Ла-Манш. Зараз у Кале близько 3 тисяч охочих опинитися у Великій Британії.

"Ми домовилися з французьким урядом про співпрацю з приводу повернення людей з Європи у Африку, щоб мігранти бачили, що їхня подорож буде безплідною, вони не залишаться у Європі", – заявила міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза Мей.

Сторони домовилися посилити охорону тунелю під Ла-Маншем та інформувати нелегалів про те, наскільки важко отримати притулок у королівстві. 

Зазаначимо, зо тим нелегалам, які потрапляють до Сполученого Королівства, держава виплачує щомісяця 200 євро, не забезпечуючи їх житлом. Приблизно такі ж умови і у Франції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.