Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

http://www.volynnews.com

Понеділок, 2 липня 2012, 12:22

У Львові відкриють Центр управління дорожнім рухом

Офіційне відкриття Центру управління дорожнім рухом у Львові заплановано на 10 липня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Уже в липні плануємо відкривати Центр управління дорожнім рухом. Мова йде про трамвайні маршрути № 2 і 6. Це той центр, який буде базовим, сюди в перспективі буде надходити вся інформація про рух автобусів, тролейбусів і трамваїв. Частина світлофорів вже встановлена. На вул. Чупринки, Коновальця встановлені так звані «розумні» світлофори. Повинен бути пріоритет для руху трамваїв », - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Львові вже встановлено 6 світлофорних об'єктів на таких перехрестях: Коновальця-Мельника, Мельника-Чупринки, Чупринки-Горбачевського, Чупринки-Київська, Городоцька-Озаркевича, Городоцька-Ярослава Мудрого. Всього є 29 світлофорних об'єктів.

Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор» заначив, що вся система запрацює до кінця жовтня 2013 року.

«Вводиться в експлуатацію Центр управління дорожнім рухом. Встановлені пункти на трамвайних шляхах № 2 та № 6, призначення яких - контроль та організація дорожнього руху як на трамвайних коридорах, так і руху транспорту між перехрестями. Встановлено відеоспостереження на світлофорних об'єктах. З центрального пульта буде управління перемиканням світлофорів як в ручному, так і автоматичному режимах. До того ж, трамваї будуть обладнані GPS-навігаторами », - додав Олег Береза.

Джерело: Україна комунальна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.