Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Луценко

П'ятниця, 3 липня 2015, 13:18

Луценко вже не очолює фракцію Порошенка

Юрій Луценко

Юрій Луценко подав у відставку з посади голови фракції Блок Петра Порошенка.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Народний депутат Юрій Луценко пішов з посади голови фракції Блок Петра Порошенко у Верховній Раді, написавши заяву про свою відставку.

"Юрій Луценко написав заяву про відставку з посади голови парламентської фракції політичної партії Блок Петра Порошенка", - повідомила сьогодні прес-секретар політика Лариса Сарган. 

Напередодні у Верховній Раді пройшло складне голосування за важливі реформи: реформу Національної поліції, прокуратури, органів внутрішніх справ.

Під кінець дня депутати несподівано прийняли закон про реструктуризацію валютних кредитів, пішовши на поступки мітингувальникам під Радою, представників "Фінансового майдану". Закон йде в розріз з домовленостями України з МВФ і завдає значної шкоди фінансовій і банківській системі.

"Цей закон в його нинішньому вигляді призведе до того, що виграють максимум кілька десятків тисяч громадян, але 40 млн програють. Введення цього закону неминуче призведе до стрибка курсу валюти. Через це програє оборона країни, її безпека і перспектива ", - зазначав напередодні Юрій Луценко.

Нагадаємо, фракція Блок Петра Порошенка була створена у Верховній Раді VII скликання 27 листопада 2014 року. До складу фракції увійшло 146 народних депутатів, очолив її Юрій Луценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.