Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

збір підписов під листом Президенту Порошенко

facebook

П'ятниця, 3 липня 2015, 14:08

Депутати ВР намагаються скасувати закон про валютні кредити

збір підписов під листом Президенту Порошенко

Народні депутати збирають підписи для зупинення ухваленого закону про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті.

Про це повідомляє Українська правда.

Група депутатів збирає підписи під зверненнями до голови ВР Володимира Гройсмана про переголосування закону та під зверненням до президента не підписувати закон.

За словами народного депутата Олександр Черненко, від голови ВР депутати просять повернутися до розгляду законопроекту у залі, оскільки «під час голосування були допущені порушення регламенту», а також через те, що проголосували картки депутатів, які були відсутні.

«Друге звернення, під яким збирають підписи, адресоване президенту Петру Порошенку з проханням не підписувати закону, якщо він вийде з Верховної Ради»,  повідомив Олександр Черненко.

Нагадаємо, що вчора, 2 липня на сесії Верховної Ради був прийнятий законопроект №1558-1 про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті за курсом на момент їх отримання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.