Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

portal.lviv.ua

Понеділок, 2 липня 2012, 12:44

Правоохоронцю "світить" до 8 років тюрми за викрадення людини

Працівнику міліції та його спільникам загрожує до 8 років позбавлення волі за викрадення людини та заволодіння її житлом. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Прокуратура міста Львова задовольнила подання про взяття під варту працівника міліції та жителя Львівщини, яких обвинувачують у незаконному позбавленні волі львів'янина, а також заволодінні його майном та документами.

Виявлено, що дільничний інспектор міліції одного із райвідділів міста Львова разом із кількома спільниками, особи яких наразі встановлюються, розробили злочинний план щодо заволодіння чужою квартирою у престижному районі міста.

Законного власника цього житла упродовж грудня 2010 року – липня 2011 року обвинувачені неодноразово викрадали та били. Востаннє його вивезли на територію іншої області, де у важкому стані залишили без документів та засобів для існування. Квартиру потерпілого незаконно продали.

Стосовно вказаних осіб прокуратурою міста Львова порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 189, ч.3 ст. 357, ч.2 ст. 146, ч.2 ст. 365 КК України, тобто за вимагання прав на чуже майно, з погрозою та здійсненням насильства над потерпілим, незаконне заволодіння документом та позбавлення волі людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Дільничному інспектору міліції також інкримінують перевищення службових повноважень.

Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Обвинуваченим загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.