Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

loda.gov.ua

П'ятниця, 3 липня 2015, 16:41

Дорогу Мукачеве-Львів ремонтують одразу на декількох ділянках

ремонт доріг

На Львівщині триває ремонт траси Мукачеве-Львів – ремонт проходить одразу ж на декількох ділянках дороги.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

На ділянках км 436 + 400 – км 435 + 030 та 432+600 – 431+400 від села Давидів до села Шоломинь було укріплено основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 4,9 км та влаштовано 2,5 км вирівнюючого шару асфальту.

Наразі підготовчі роботи для регенерації існуючих шарів дорожнього покриття ведуться на ділянці км 427 – км 429.

На ділянці з км 395+660 було проведено укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 2 км, а також розпочато роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальту. Ще на 2 кілометрах дороги ведуться підготовчі роботи.

Нагадаємо, 17 червня стартував ремонт автомобільної дороги Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 – км 436+433 (від межі Івано-Франківської області до села Давидів), протяжністю близько 35,7 км. Роботи тут ведуться синхронно – на підході до села Давидів в напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області в напрямку до Львова.

Зазаначимо, дорога проходить через наступні населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, Пятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів.

На ремонт цієї автодороги Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.