Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Скнилівський міст

highways.lviv.ua

П'ятниця, 3 липня 2015, 17:42

У Львові відкриють рух на Скнилівському мості

Скнилівський міст

До завершення ремонту Скнилівського моста та відновлення руху транспорту залишились лічені дні.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на 3 липня на шляхопроводі автодороги Західний обхід Львова на ділянці км 7+222 села Холодновідка дорожники влаштували верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Наразі тут проводяться роботи з влаштування бар’єрного та перильного огородження. А роботи з відновлення конструкцій, облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів уже завершені.

«Протягом двох місяців будівельники змонтували 8 крайніх балок моста, виконали роботи з заміни зношених елементів моста,  бетонування монолітної  плити, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу», - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг.

Нагадаємо, роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн. грн. Рух по шляхопроводу був повністю заборонений з лютого 2014 року, а ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.