Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

нічний транспорт

ddj1985.deviantart.com

П'ятниця, 3 липня 2015, 18:35

Нічні маршрути Львова адаптують для працівників нічних змін

нічний транспорт

Курсування нічних маршрутів відкоригують для львів'ян, які працюють на підприємствах у нічні зміни.

Про це стало відомо сьогодні, 3 липня, на засіданні виконачого комітету Львівської міської ради.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктора Щира, нічними маршрутами щоночі користується в середньому 300 осіб. Він переконаний, що у майбутньому пасажиропоток зростатиме, адже до управління надходить багато дзвінків від мешканців, яких цікавить графік та маршрути нічного громадського транспорту.

В свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий доручив відкоригувати роботу нічних маршрутів так, щоб вони були зручні для працівників нічних змін.

«Я просив би, щоб управління транспорту та зв’язку та департамент економічної політики попрацювали спільно по підприємствах, де є ІІ, ІІІ зміни, для того щоб звернути увагу на специфіку роботи підприємств та щоб ці маршрути були корисні для наших львівських підприємств. Якщо треба буде вносити зміни в роботу маршрутів, то ми готові це робити», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 1 липня у Львові запровадили нічні маршрути. Вартість проїзду складає 8 грн за одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.