Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

i1.poltava.pl.ua

Понеділок, 2 липня 2012, 13:06

«Львівводоканал» заборгував «Львівобленерго» понад 7 млн. грн.

Станом на сьогоднішній день, 2 липня 2012 року, заборгованість ЛМКП «Львівводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» складає 7,664 млн. грн. Про це повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго».

У зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію ЛМКП «Львівводоканал» із сьогоднішнього дня, 2 липня, буде припинено електропостачання.

21 червня ПАТ «Львівобленерго» повідомило ЛМКП «Львівводоканал» про припинення послуг електропостачання у разі відсутності розрахунків за спожиту електричну енергію.

Цього ж дня, 21 червня, ПАТ «Львівобленерго» надіслало офіційне повідомлення Львівській міськраді щодо стану розрахунків ЛМКП «Львівводоканал» за спожиту електроенергію, а також про припинення електропостачання ЛМКП «Львівводоканал» у випадку відсутності оплати.

ПАТ «Львівобленерго» зобов'язане згідно з чинним законодавством України припинити послуги з електропостачання споживачам, які не виконують своїх договірних обов'язків.

Заборгованість споживачів Львівщини за спожиту електроенергію негативно впливає на рівень розрахунків ПАТ «Львівобленерго» з ДП «Енергоринок», а відтак — життєзабезпечення регіону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.