Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

blogs.lb.ua

Понеділок, 6 липня 2015, 15:00

У Львові відновлять роботи з будівництва з’їздів на перехресті вул. Стрийська – Наукова – Хуторівка

ремонтні роботи

Цього тижня будуть відновлені роботи з будівництва з’їздів на перехресті вул. Стрийська – Наукова – Хуторівка, які планують закінчити у вересні 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Замовник робіт – управління капітального будівництва, виконавець – ШРБУ-65. Завершити роботи планують у вересні цього року.

Ремонтники завершать будівництво з’їзду з вул. Стрийської на вул. Наукову, буде збудовано з’їзд з вул. Наукової на Хуторівку. Також там замінять водопроводи.

«Великий об’єм роботи треба зробити по Сихівському району – вул Сихівська, пр. Червоної Калини, а також трамвай, який ми робимо, там мають також бути облаштовані хідники. Ми також розпочинаємо на цьому тижні з’їзди з вул Наукової, Стрийської та Хуторівки, щоб розв’язати ці транспортні проблеми, які там можуть виникати. Бо будувати два рівні ми там не можемо, а з’їзди зробити можна. Наприклад, щоб був з’їзд на Хуторівку чи на вул Наукову», – розповів міський голова Андрій Садовий.

Роботи були розпочаті у 2013 році. Проект мають реалізувати до кінця 2015 року.

Наразі виконано робіт на 2,9 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.