Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

стихійна торгівля

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 6 липня 2015, 16:54

Стихійну торгівлю у Трускавці ліквідовуватимуть

стихійна торгівля

У Трускавці до боротьби зі стихійною торгівлею підключать правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба Трускавецької міської ради.

Сьогодні, 6 липня, на оперативній нараді у міського голови Трускавця Руслана Козира про це повідомив в.о. начальника місцевого відділу міліції підполковник Віталій Малицький.

Вдтак працівники охоронних фірм та правоохоронці діятимуть спільно і не розганятимуть стихійних торговців з насиджених ними місць на бульварі Торосевича та на вул. Стебницькій, а виходитимуть на чергування о 6.00 год ранку і не допустять, аби стихійники розклали свій товар на газонах та тротуарах.

Чиновники вважають, що саме такі дії принесуть позитивні результати.

«Чому ми маємо дозволяти незаконно користуватися територією громади, засмічувати її, і що найголовніше, наражати людей на небезпеку захворіти чи отруїтися, оскільки товар з землі не проходить санітарних експертиз та не має жодних дозвільних документів», - заявив Руслан Козир.

Також мер Трускавця доручив головному архітектору міста Зиновію Кушніру подати пропозиції щодо облаштування нових міні-ринків в мікрорайонах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.