Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівської області

Понеділок, 6 липня 2015, 17:16

Двох депутатів Винниківської міськради засудили за хабарництво

прокуратура Львівської області

Депутатів Винниківської міської ради засудили за отримання хабара у понад 8 тис дол за надання дозволу на розробку земельної ділянки.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Апеляційний суд Львівської області залишив в силі вирок суду першої інстанції стосовно 2 депутатів Винниківської міської ради, які у лютому 2012 року вимагали та отримали від особи 8800 дол хабара.

За ці кошти посадовці, один з яких перебував на посаді секретаря Винниківської міської ради, обіцяли сприяння у винесенні на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки, а у подальшому прийняття радою позитивного рішення.

"Вироком Личаківського районного суду міста Львова 23 лютого цього року їх визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення. Колишньому секретарю міськради та його спільнику призначено покарання у виді 6 з половиною років та 5 з половиною років позбавлення волі відповідно, із конфіскацією майна", - повідомляють у пркуратурі.

Також їх позбавили рангів посадової особи та права займати певні посади терміном на 3 роки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.