Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Скнилівський міст

highways.lviv.ua

Вівторок, 7 липня 2015, 10:46

Ремонт Скнилівського моста у Львові профінансовано на 30%

Скнилівський міст

Сьогодні Скнилівський міст відкриють для руху автомобільного транспорту, проте, через недофінансування, ще триватимуть допоміжні роботи.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Не зважаючи на складності у фінансуванні дорожньої галузі, Укравтодору спільно з обласною Службою автомобільних доріг вдалось віднайти кошти та профінансувати ремонт Скнилівського моста на 30% від повної вартості робіт. Це дозволило нам завершити основні ремонтні роботи, а отже відкрити міст для руху автомобільного транспорту. Ще близько трьох місяців потрібно дорожникам, щоб завершити цикл допоміжних робіт по захисту конструкції моста», - повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко.

Відтак, у зв’язку із завершенням робіт по захисту конструкції моста, швидкість руху на шляхопроводі для транспорту на цей період буде обмежена. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 липня мають відкрити Скнилівський міст через залізничні колії на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова на ділянці км 7+222.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.