Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бурштин

lib.sowa.com.ua

Вівторок, 7 липня 2015, 14:29

У пункті пропуску «Краковець-Корчова» вилучили майже 6 кг бурштину

бурштин

Львівські митники у пункті пропуску «Краковець-Корчова» затримали 2 авто, які перевозили майжк 6 кг бурштину.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вчора у 2 авто, з використанням спеціально облаштованих сховищ, українці намагались провести майже 6 кг необробленого коштовного каміння.

 Для перетину кордону вони обрали смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявили  про відсутність у них будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені обмеження.

Під час проведення спрощеного митного контролю підозрілі авто було переведено у місце поглибленого догляду транспортних засобів. Там спільна оглядова група митників та прикордонників у кожному з автомобілів, у спеціально виготовлених сховищах, виявила  необроблене каміння жовто-коричневого кольору, різної геометричної форми,  загальною вагою 2,95 та 3,2 кг.

Наразі товари та авто вилучені. Їх вартість буде встановлено додатково. 

Нагадаємо, нещодавно Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам за два тижні ліквідувати кришування на ділянках видобутку бурштину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.