Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Понеділок, 2 липня 2012, 14:19

Фан-зону Львова демонтують понад 100 працівників

Сьогодні, 2 липня, із самого ранку розпочався демонтаж конструкцій у львівській фан-зоні, який триватиме до 5 липня. Над демонтажем працює понад 100 працівників. Про це повідомляє медіа центр «Львів 2012».

«Зараз на місці працює більше 100 осіб. Вивозять обладнання та конструкції, з яких була облаштована фан-зона. До 5 липня демонтаж буде завершено. Працюють партнери УЄФА та партнери приймаючого міста Львів», – повідомив директор ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Микола Падалка.

Офіційна фан-зона Львова – це спільний проект Приймаючого міста Львів та УЄФА. Рада Європи рекомендувала містам, які приймають подібні турніри, організовувати фан-зони. Також це було однією з умов угоди між УЄФА та містом, для фан-зони асоціація просила надати центральну площу або проспект.

Проект фан-зони повністю профінансувала УЄФА, проте ці кошти є цільовими і вони здебільшого розраховані на інфраструктуру. Як зазначають у департаменті «ЄВРО 2012», збитки, що їх зазнала центральна частина міста, відшкодують за кошти УЄФА. Їх оцінюватиме експертна комісія.

Нагадаємо, починаючи від 7 червня, дня офіційного відкриття, фан-зону Львова відвідало понад 400 тис людей. На фан-зоні працювало понад 100 волонтерів. Порядок організовували 120 правоохоронців. Медичну допомогу надавали 3 бригади медиків. За час роботи до них надійшло 33 звернення, третина з яких – від іноземних відвідувачів. Госпіталізовано 3 людини.

За весь період Єврочемпіонату фан-зона працювала понад 250 годин, кожного дня з 14.00 до опівночі. Загалом на фан-зоні вболівальники переглянули 31 матч Євро-2012.

Фан-зона була обмежена 875 м огорожі висотою 2 м. Її площа – 30375 кв. м. Фан-зона вміщувала близько 30 тис відвідувачів.

Розміри екранів 79,2 кв. м та 23,04 кв. м. Розміри сцени: 29 м у ширину, 13,5 м у глибину та 16 м у висоту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.