Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

unian.ua

Вівторок, 7 липня 2015, 16:34

Електронні перепустки у зоні АТО запросили понад 3 тис осіб

АТО

До електронного реєстру дозволів для переміщення осіб у зоні АТО уже звернулися понад 3 тис заявників.

Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України.

За перші три години роботи електронного реєстру дозволів для переміщення осіб у районі проведення АТО зареєстровано понад 3 тисячі заяв.

"Служба безпеки України звертає увагу громадян на необхідність перереєстрації заявки для тих, хто подав її заявки до 7 липня, під час роботи системи у тестовому режимі. Ті, що вже мають дозвіл, будуть внесені до електронного реєстру автоматично без повторної реєстрації", - повідомляють у прес-службв СБУ.

Нагадаємо, 7 липня в Україні впровадили електронну систему перепусток у зоні АТО. Відтепер для отримання перепусток громадянам не треба контактувати з тими, хто дає дозвіл. Заяву можна подати звичайною або електронною поштою чи заповнити бланк у координаційних центрах. Заявки громадян автоматично перевірятимуться.

Також Служба безпеки України запустила сайт, на якому можна подати електронну заявку для отримання перепустки в зону АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.