Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бланки субсидій

ipress.ua

Вівторок, 7 липня 2015, 18:34

Уже 39 тис львів’ян звернулись за субсидіями

бланки субсидій

У львівські відділи соцзахисту за призначенням субсидії звернулось майже 39 тис. заявників

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За призначенням державної житлової субсидії за новими спрощеними умовами, які впроваджені з 1 травня 2015 року, до відділів соціального захисту Львівської міської ради звернулось вже понад 38,7 тис. заявників.

"Рішення про призначення субсидії приймається після отримання відомостей від організацій надавачів послуг, житлово-експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України. У разі затвердження нових тарифів і цін на комунальні послуги – протягом трьох місяців з часу підвищення розміру платежів", - повідомляють у міськраді.

Наразі відділи соцзахисту скерували запити до Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби, ЛКП (ОСББ) на понад 44,2 тис. сімей, які подали заяви на призначення субсидії.

Нагадаємо, умови надання субсидій значно спрощені, а саме:

- подача лише двох документів – заяви та декларації;

- скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна);

- термін дії субсидії – 12 місяців;

- автоматичне подовження нарахування субсидій на наступний термін.

Також при оформленні субсидії зняті обмеження щодо майнового стану (окрім одноразової покупки на понад 50 тис грн), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення особами, які оформлюють субсидію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.