Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Скнилівський міст

Вівторок, 7 липня 2015, 20:56

У Львові відкрили Скнилівський міст

Скнилівський міст

У Львові відкрили Скнилівський міст через залізничні колії на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова на ділянці км 7+222.

Сьогодні, 7 липня, відбулось відкриття шляхопроводу через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 село Холоднівка.

"До кінця тижня має бути підптсаний акт про виконання робіт, тоді стане відома точна сума, яку витратили на ремонт моста. Але вже зараз можна сказати, що вартість коливатиметься від 10 до 11 млн. грн.", - розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Також Синютка зазначив, що ремонтні роботи мали закінчитись ще в червні, а борг, який взяли на ремонт шляхопроводу, найближчим часом покриє держава.

Начальник департаменту служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко повідомив, що спочатку розглядався варіант будівництва нового моста, але кошторисна документація показала занадто високі витрати - близько 50 млн. грн., тому було вирішено зробити реконструкцію.

"Ми укріпили всі несучі конструкції моста, зробили його розширеня, поміняли покриття та гідроізоляцію", - розповів Юрій Лазаренко.

Нагадаємо, роботи виконувала підрядна організація ТзОВ "ЗахідТрансБуд" на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Рух по шляхопроводу був повністю заборонений з лютого 2014 року, а ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Також раніше повідомлялося, що відкрити рух через шляхопровід на дорозі Західний обхід Львова заплановано до кінця червня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.