Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

оборонні споруди

visnyk.lutsk.ua

Середа, 8 липня 2015, 14:59

Львів виділив понад 8 млн грн на фортифікаційних споруд у зоні АТО

оборонні споруди

Львівська обласна рада вирішила виділили 8 млн 410 тис 600 грн для будівництва оборонних споруд у зоні АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 7 липня, на сесії депутати облради вирішили виділити з бюджету розвитку Львівщини кошти на будівництво фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення в зоні проведення АТО.

Відтак, депутати затвердили програму забезпечення будівництва Львівською областю у 2015 році інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави.

«Для її реалізації необхідно забезпечити співфінансування за рахунок коштів обласного бюджету будівництво 11 фортифікаційних споруд вздовж лінії зіткнення в зоні проведення АТО та одного опорного пункту на військовому полігоні у районі смт. Старичі Яворівського району Львівської області», - повідомляють у прес-службі облради.

Зазначимо, що джерелом фінансування заходів програми є кошти резервного фонду держбюджету у 39 172 404 тис. грн. Проте через ріст цін збільшилась кошторисна вартість будівництва споруд, відтак необхідно виділити з обласного бюджету додаткові кошти.

Нагадаємо, у травні уряд затвердив план будівництва оборонних споруд на кордоні з Російською Федерацією на 2015-2018 рр.

Також у червні у Львівській ОДА повідомляли, що вартість зведення інженерних споруд для Львівщини становить майже 29 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.