Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

zakarpattya.net.ua

Середа, 8 липня 2015, 15:54

Зі Львова до Одеси курсуватиме додатковий поїзд

поїзд

Укрзалізниця призначила з 10 липня додатковий поїзд зі Львова до Одеси.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Для задоволення попиту на пасажирські перевезення Укрзалізниця призначила додатковий поїзд №238/237 Львів-Одеса, який курсуватиме з 10 липня по 30 серпня.

Поїзд відправлятиметься зі Львова о 19:06 год, прибуватиме до Одеси о 06:40 год. Зворотньо відправлятиметься з Одеси о 18:53 год, а прибуватиме до Льва о 08:04 год. Зупинки передбачені в Злочеві, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Вапнярці, Котовську, Роздільній.

Львів-Одеса курсуватиме зі Львова з 10 по 30 липня через день по парних числах, а з 1 по 29 серпня по непарних. З Одеси в перший рейс він вирушить 11 липня й курсуватиме до 31 липня в цьому напрямку по непарних числах, а з 2 по 30 серпня – по парних.

Квитки невдовзі з’являться в продажу.

Нагадаємо, найбільшою популярністю серед пасажирів Львівської залізниці на початку цьогорічного літнього сезону користуються подорожі до Одеси. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.