Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

контрабанда

ua.comments.ua

Середа, 8 липня 2015, 18:08

Порошенко пропонує відновити кримінальну відповідальність за контрабанду

контрабанда

Порошенко пропонує контрабандний алкоголь і тютюн знищувати на місці та відновити кримінальну відповідальність за контрабанду.

Про це повідомляє Українська правда.

Президент Петро Порошенко виступає за відновлення кримінальної відповідальності за контрабанду.

"Контрабандисти мають опинитися за гратами. Стаття за контрабанду підакцизних товарів, і це підтримується юристами, силовиками і митниками і прикордонниками, ми маємо відновити кримінальну відповідальність за контрабанду", - наголосив Петро Порошенко.

Президент ініціює, щоб гуманітарні вантажі слідували "зеленим коридором", в той же час підакцизні товари, зокрема алкоголь і тютюн, – знищувалися на місці.

"Верховна Рада має надати відповідні повноваження, щоб не тягнути вола за хвіст. Не нібито затримувати вантажі, які потім опиняються на ринках Донецька чи Києва, а знищувати на місці", - зазначив Порошенко.

За його словами, наразі розробляється проект нового митного терміналу, де буде діяти заборона безпосереднього контакту між підприємцем-імпортером і бюрократом, і запроваджується новий прозорий офіс ефективних державних послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.