Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Безпритульні тварини

uefaeuro2012.lviv.ua

Четвер, 9 липня 2015, 09:18

Проблемою безпритульних тварин у Львові займеться ініціативна група

Безпритульні тварини

Працівники ЛКП «Лев» та зоозахисники вирішили створити ініціативну групу, яка повинна вирішити проблеми утримання та регулювання чисельності безпритульних тварин у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8 липня на круглому столі між працівниками ЛКП «ЛЕВ», зоозахисниками та експертами було вирішено створити ініціативну групу. Група повинна вирішити проблеми, що виникають у поводженні із собаками, в тому числі – цуценятами, на підприємстві, шляхом розроблення пропозицій щодо внесення доповнень та змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Львові.

Також пропозиції, які було подано в процесі обговорення, охопили соціальну рекламу у ЗМІ та соцмережах, яка спонукатиме мешканців міста забирати тваринок до себе в дім, безкоштовну стерилізацію собак для волонтерів, які їх приводитимуть на підприємство, збільшення фінансування ЛКП «ЛЕВ» та кількості вольєрів у його межах, організацію законності співпраці волонтерів з дирекцією підприємства, створення електронної екокарти та поділ міста на сектори, в кожному з яких волонтери контролюватимуть чисельність собак.

Як зазначив під час обговорень директор ЛКП «ЛЕВ» Олег Мацех, більшість пропозицій можна впровадити в життя лише вносячи зміни до наявних ухвал міськради, зокрема до Правил утримання й поводження з тваринами та Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Львові на 2015-2020 роки.

Відтак, з числа працівників ЛКП та зоозахисників сформовано ініціативну групу, яка шукатиме шляхів вирішення цих проблем, а також розроблятиме зміни до ухвал сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.