Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка 138

facebook.com

Четвер, 9 липня 2015, 12:39

У Львові обстріляли маршрутку з пасажирами

маршрутка 138

Вчора у Львові у маршрутку №138 вистрілили із травматичної зброї – пасажири не постраждали.

Про це повідомляє спільнота Varta 1 на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 8 липня, невідомий вистрілив у маршрутку №138 та пробив скло.

"О 22:20 год на зупинці вул. Китайська в напрямку до метро на вул.Дж. Вашингтона водій зупинився, щоб висадити пасажирів на зупинці. В цей час хтось з будинку, що навпроти зупинки вистрілив з травматичної зброї у вікно маршрутки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у спільноті, ніхто не постраждав.

"Пасажири якраз кілька секунд, як встали з задніх місць. Ніхто не постраждав, але могли і влучити в людину", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 грудня близько 20 години, на лінію 102 зателефонували очевидці, котрі повідомили, що на вулиці Джорджа Вашингтона невідомий чоловік обстріляв маршрутний автобус.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що ніхто з пасажирів не постраждав, а у автобуса пошкоджено два вікна. З місця події експерти-криміналісти вилучили гільзи. Встановлено, що постріли були здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.