Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

http://www.drohobych.net

Понеділок, 2 липня 2012, 15:02

Біофак Дрогобицького педуніверситету переїде з Трускавця до Дрогобича

Біологічний факультет Дрогобицького педагогічного університету має намір переїхати з Трускавця до Дрогобича. Біофак не переїжджає на фізмат, бо концепція створення єдиного природничого інституту на базі фізико-математичного, загально-технічного та біологічного факультетів потерпіла. Тож деканат та ряд аудиторій біофаку буде розміщено в колишній віллі Яроша в Дрогобичі, натомість лабораторії цього факультету планують розмістити в колишньому єврейському сиротинці, де вже резидують історичний факультет та факультет менеджменту та маркетингу.

До речі, до Дрогобича перебазують і соціально-гуманітарний факультет ДДПУ, проте не на факультет початкових класів, а в ту ж віллу Яроша (деканат та кілька аудиторій на другому поверсі), а також у головний корпус педуніверситету та на філфак, де студенти займатимуться в другу зміну. Така політика нового ректора ДДПУ Надії Скотної є вимушеною в зв’язку з потребою проводити оптимізацію.

Джерело: Трускавецький вісник

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.