Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вода

lad.vn.ua

Четвер, 9 липня 2015, 16:24

Трускавецький водоканал повинен повернути водоканалу Дрогобича 5 млн грн боргу

вода

Суд зобов'язав ТОВ «Трускавецький водоканал» повернути КП «Дрогобичводоканал» 5 млн грн боргу за 2014 рік.

Про це повідомляє Трускавецький вісник.

Нещодавно в дію вступило рішення господарського суду, яким ТОВ «Трускавецький водоканал» зобов’язали повернути борги Дрогобицькому водоканалу.

Сьогодні заборгованість водоканалу Трускавця перевищує 11 млн грн. Як повідомив директор ТОВ «Трускавецького водоканалу» Роман Шагала, для оплати за спожиту електроенергію в червні підприємству бракувало 505 тис грн.

"Трускавецький водоканал очікує перспектива банкрутства: судами юридично встановлена заборгованість Трускавця перед Дрогобицьким підприємством, Кабінет Міністрів опирається прийняттю постанови, яка б встановила окремий тариф для підприємств каналізаційно-водопровідної галузі, що перебувають в аналогічній ситуації як і ТОВ «Трускавецький водоканал», а виконавчий комітет міста-курорту всупереч реаліям не піднімає тариф до економічно обґрунтованого, тобто у підприємства просто не буде коштів розраховуватись за отримані послуги", - повідомляють у прес-службі КП «Дрогобичводоканал».

Нагадаємо, сьогодні «Львівобленерго» планує відключити електроенергію КП «Дрогобичводоканал».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.