Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівської області

П'ятниця, 10 липня 2015, 13:34

Червоноградську фабрику хочуть повернути у держвласність

прокуратура Львівської області

Львівська прокуратура подала до суду щодо повернення державі комплексу «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська».

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 10 липня, до Господарського суду прокуратура подала позов з вимогою визнати нечинними рішення Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області про оцінку та приватизацію цілісного майнового комплексу ДП «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська».

За результатами грунтовного вивчення стану законності у сфері державної власності було з’ясовано, що під час приватизації комплексу та створенні ВАТ «Львівська вугільна компанія» допущені численні порушення законодавства про оренду та приватизацію державного майна.

Також прокуратурою було встановлено, що оцінка вартості об’єкта проведена незаконно, внаслідок чого держава фактично позбавлена права на прийняття управлінських рішень.

Відтак, прокуратура наполягає на поверненні майна фабрики у державну власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.