Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

орден "За мужність"

volynnews.com

П'ятниця, 10 липня 2015, 15:05

В Україні нагородили понад 7 тис учасників АТО

орден "За мужність"

З початку АТО вже нагородили більше 7 тисяч військових.

Про це повідомляє Укрінформ.

Наразі на розгляді в адміністрації президента перебувають подання на нагородження державними нагородами ще 1164 учасників АТО, у тому числі 105 – посмертно.

"На даний час на розгляді в Адміністрації Президента України перебувають подання на нагородження державними нагородами ще 1164 учасників антитерористичної операції, у тому числі 105 – посмертно", - сказала речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнірвона.

За її словами, всього з початку АТО державні нагороди України отримали 7062 військовослужбовці – учасники АТО, із яких 1344 – посмертно.

Звання Героїв України отримали 17 учасників АТО (7 – посмертно), Орден "За заслуги" – двоє, орден Богдана Хмельницького різних ступенів – 866 учасників АТО, орден "За мужність" – 2553, орден Данила Галицького – 67, медаль "Захиснику Вітчизни" – 3203 учасники АТО.

Крім того, відзнаки та цінні подарунки Міністерства оборони України отримали 5579 військовослужбовців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.