Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт

m.20minut.ua

П'ятниця, 10 липня 2015, 17:29

До вересня у Львові відремонтують зупинку на Стрийській та тротуари на Сихові

ремонт

У Сихівському районі ремонтують хідники та внутрішньоквартальні дороги, загальною площею понад 10 тис. м кв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією Сихівської районної адміністрації, на території району тривають ремонти внутрішніх дворів, тротуарів та внутрішньоквартальних доріг, загальною площею 10,6 тис. м.кв.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, ремонтники завершують відновлення внутрішнього двора на пр. Червоної Калини, 105-107, загальною площею 4,5 тис. м.кв.

Роботи на інших 4 об'єктах триватимуть орієнтовно до середини серпня.

«Це відновлення прибудинкової дороги на вул. Стрийській, 59-61, на вул. Хуторівка, 30-32, ремонт тротуарів на вул. Угорській та на ділянці зупинки громадського транспорту на вул. Стрийській. Ці об'єкти ніколи не ремонтували з часів їх будівництва», - зазначив Віктор Західний.

За його словами, районна адміністрація освоїла практично всі кошти, виділені на ремонт доріг, дворів та тротуарів. За умови додаткового фінансування буде відремонтована прибудинкова територія на вул. Кавалерідзе, 12.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.