Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Неділя, 12 липня 2015, 15:58

Правий сектор заявляє про блокування його баз у Західній Україні

Сьогодні ранком представники силових структур заблокували всі учбово-тренувальні бази Правого ектору в Зхідній Україні.

Про це заявив прес-секретар Правого сектору у Львівській області Тарас Кузяк.

«В даний час сім БТРів і велика кількість правоохоронців оточили тренувальну базу в Сколівському районі Львівської області, яка розташована неподалік від міста Сколе. Вхід-вихід з бази, де постійно проходять навчання від 20 до 100 активістів «Правого сектора», які звідти відправляються в зону проведення АТО, заблокований", - розповів Кузяк.

Така ж інформація надходить з інших навчально-тренувальних баз, які знаходяться на території західних областей, - повідоляє УНІАН.

Кузяк вважає, що силовики блокують можливість активістам ПС висуватимуться «на допомогу побратимам в Закарпатті».

«Зараз до яких-небудь активних дій силовики не вдаються. Ми сподіваємося на здоровий глузд, проте в разі штурму бази в Сколівському районі ми готові вдатися до опору, і вже активісти «ПС» виставили блокпости в районі оточеній бази біля Сколе », - заявив Кузяк.

Нагадаєм, Правий сектор припинив пікетування Львівської ОДАНатомість голова Львівської ОДА Олег Синютка у соціальних мережах повідомив, що керівницто області працює спільно з СБУ та МВС над тим, щоб бандитів було покарано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.