Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

блокпост правого сектору і волонтерів, деревач

gordonua.com

Понеділок, 13 липня 2015, 05:33

Волонтерські організації Львівщини підтримали вимоги Правого сектору

блокпост правого сектору і волонтерів, деревач

Волонтерські організації Львівщини вважають, що події у Мукачево стали можливими внаслідок безвідповідальності діючої влади та підтримали вимоги Правого сектора щодо необхідності здійснити об'єктивне розслідування вчорашніх подій та притагнення до відповідальності ухіх винних.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій від імені ГО: Варта1, Варта700, Економічний бойкот, Самооборона Львівського Євромайдану, Народна Самооборона, Рабів до Раю не пускають, Пріоритет права, Розвиток громади, Допомога армії України, Афганська сотня, Координаційна Рада сотень майдану, Волонтерський Полк та ряд інших громадських організацій та громадських активістів.

У заяві наголошено, що волонтери готові до спільної координації дій з метою протистояння новим загрозам, які плануються ворогами українського народу.

Громадські активісти вважають беззаперечним той факт, що події в Мукачево "стали можливими в тому числі внаслідок безвідповідальності діючої влади. Більше того, саме участь закарпатських силовиків (СБУ та МВС) у кришуванні злочинних схем контрабанди є очевидною та такою, що спричинило свавілля та впевненість у безкарності з боку кримінальників", - йдеться у зверненні.

Волонтери вважають, що наслідком розслідування подій у Мукачево мають стати швидкі та рішучі рішення щодо притягнення до кримінальної відповідальності усіх винних, не зважаючи на їхню приналежність до тієї чи іншої політичної сили, наявності статусу Народного депутата, звання, посади, бойові заслуги тощо.

"Водночас вважаємо за доцільне відсторонити від виконання своїх обов'язків усіх керівників силових структур Закарпатської області та інших високопосадовців регіону, за безпосередньої участі чи бездіяльності яких стали можливими події, що призвели до загибелі людей та чергової дестабілізації в Україні" - наголошено у зверненні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.