Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

Понеділок, 2 липня 2012, 16:37

Дітям із багатодітних сімей Львівщини за гроші облради придбають лише зошити і ручки

Лише зошити і ручки зможуть придбати для школярів із багатодітних родин на 850 тис. грн, виділених Львівською облрадою. Таке рішення сьогодні, 2 липня, ухвалили учасники слухання щодо використання  цих коштів.

Причина такого рішення полягає в тому, що великий асортимент канцелярських виробів значно ускладнить процедуру їх закупівлі, розповіли учасники слухань.

«Зошити – це те, що першочергово потрібно кожному школяру. Якщо родина матиме зошит, то вже напевно зможе за свої кошти докупити лінійку», - сказав Петро Галущак, заступник голови Львівської обласної громадської організації Спілки багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина».

За словами голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослава Качмарика, головна мета цьогорічних тендерних закупівель – придбати якісне шкільне приладдя: «Усі пам’ятають минулорічну ситуацію з закупівлями, коли придбали товари китайського виробника із зображеннями китайської стіни. Ми не хочемо, щоб це ж саме повторилось і цього року».

Як повідомлялось на слуханні, всього на Львівщині нараховується 11057 багатодітних сімей, тобто з виділених на канцелярське обладнання коштів на кожну родину припадатиме близько 80 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.