Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Борислав

trimisto.com

Понеділок, 13 липня 2015, 15:29

Посадовця "Бориславводоканал" судитимуть за шахрайство

Борислав

Посадовець при заповненні документів вказано зайво нараховану суму заборгованості з різниці у тарифах на більш ніж 800 тис грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Органами прокуратури Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення шахрайства з фінансовими ресурсами посадовою особою комунального підприємства «Бориславводоканал».

Як з’ясовано досудовим розслідуванням, службовець внесла завідомо неправдиві відомості в офіційний документ, а саме розрахунок фактичної собівартості послуг з водопостачання та водовідведення, що надавались населенню КП «Бориславводоканал», з врахуванням наднормових витрат за 2012 та 2013 роки, котрий у подальшому було скеровано в територіальну комісію з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу області для узгодження.

Зокрема, останньою вказано зайво нараховану суму заборгованості з різниці у тарифах на більш ніж 800 тис грн.

Зазначимо, що у ході розслідування службовими особами КП «Бориславводоканал» усунуто зайво нараховану суму боргу та подано новий розрахунок в органи влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.