Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт в школі

zz.te.ua

Понеділок, 13 липня 2015, 15:40

У Львові тривають ремонтні роботи у закладах освіти

ремонт в школі

Цього року ухвалою сесії Львівської міської ради передбачено обсяг видатків на 184 об’єкти до фінансування на загальну суму 84 984 361,37 грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, активні ремонті роботи тривають у більшості освітніх закладів міста.

«В цьому році ми дуже чітко визначали пріоритет почерговості робіт, які будемо виконувати, тобто, в першу чергу це заходи з енергозбереження. Не секрет, що дужебагато долучається батьківська громада, але є об’ємні роботи, які батьки ніколи не подужають.

В п’ятдесятьох навчальних закладах ми проводимо заміну вікон, безперечно, що ми планували повністю закрити питання вікон у цих об’єктах, але враховуючи, що суттєво піднявся курс долара, а обладнання закуповується за валюту - нам не вдасться повністю завершити роботи по заміні вікон в цілому навчальному закладі.

На сьогодні 60 відсотків робіт по заміні вікон у навчальних закладах виконано.

Наступним питанням було проведення капремонтів санвузлів. Роботи тривають, зараз близько 20 відсотків вже виконано - це 35 навчальних закладів, де проводиться заміна санвузлів.

У чотирьох навчальних закладах міста проводимо ремонти харчоблоків. Також найважливішим питанням є ремонт дошкільних навчальних закладів і капремонт приміщень, які є вивільнені від оренди для відкриття груп в садочках», – зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Зокрема, у СЗШ №6 за кошти міського бюджету виконуються роботи із капітального ремонту приміщень харчоблоку. Загальна сума договорів – 496, 571 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.