Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Шараскін

Понеділок, 13 липня 2015, 16:30

Акції Правого сектора у містах є беззбройними, – Андрій Шараскін

Андрій Шараскін

Шараскін переконує, що всі акції Правого Сектора у містах є беззбройними та мирними.

Про це речник ДУК Правого сектора Андрій Шараскін розповів сьогодні, 13 липня, на прес-конференції Правого Сектора у Львові.

За словами офіційного речника ДУК Правого сектора Андрія Шараскіна, всі акції Правого Сектора, які проводяться в містах – є беззбройними та мирними.

«Щодо мисливських карабінів, які були на відео – уявлення не маю, треба подивитись, чи то були карабіни, чи кулемети. Гранатомети? Було б дуже безвідповідально, коли Україна знаходиться у зоні бойових дій, у такому нестабільному регіоні, де є всі передумови для розкачування ситуації на місцевості, було б безвідповідально знаходитись там без зброї», – повдіомив Андрій Шараскін.

Голова ради ГО «Правий сектор-Захід» Олена Живко пояснила як здійснюються зупинки на блок-посту Правого Сектора, які розташовані на Львівщині.

«Нами був поставлений блок-пост як акцію протесту, на яку ми маємо право згідно конституції України. Автобуси примусово ми не зупиняли. Водії бачать блок-пост, призупиняються, і ми просимо їх зупинитися. Ми не перевіряли автобуси, хлопці вийшли і ми запитали у них, куди вони їдуть», – розповіла Живко.

Представники Правого Сектору не зуміли дати чітку відповідь щодо зіфіксованих випадків боротьби з контрабандою на Львівщині.

«В нас є велика кількість запитів по питанню з контрабандою, але точну цифру я зараз не можу сказати точну кількість запитів», – додала Олена Живко. 

Правий сектор сьогодні у Львові продовжує безстрокову акцію протесту та виставив шини під Львівською ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.