Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Радик

Понеділок, 13 липня 2015, 18:25

Громадські активісти Львова чекають на об'єктивне розслідування подій в Мукачево

Олег Радик

Громадські організації Львова вимагають об'єктивного розслідування збройного конфлікту у Мукачево та продовжують підтримку Правого сектору.

Про це стало відомо сьогодні, 13 липня, на прес-конференції Правого сектору.

«Ми будемо і далі солідарні з Правим сектором Захід, ми також вимагаємо об'єктивного розслідування ситуації з обох сторін конфлікту. Розслідування має бути об'єктивним, без застосування статусів, надбань та звань. Будемо і надалі стояти на своїх позиціях та підтримувати Правий сектор Захід», зазначив представник громадської організації «Самооборона Львівського Євромайдану» Любомир Босаневич.

Позицію Правого сектору підтримує близько 12 громадських організацій Львова.

«В нас у державі презумпцію невинуватості ще ніхто не відміняв. Тому чиновнику, журналісту, активісту чи громадянину України ніхто не надавав надзвичайного права виносити досудовий вердикт організації, структурі або людині. Звідки відомо, що та частина осіб, яка стріляла з гранатометів була представниками Правого сектору?»

Раніше стало відомо, що громадські організації оприлюднили спільну заяву щодо подій у Мукачево.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.